sayangi selangor

sayangi selangor

Di sini lahirnya sebuah cinta...

Isnin, 25 Februari 2013

GEMPAR...PENERIMA BR1M TG KARANG ADALAH HAIWAN?...

Perhatikan foto2 di bawah ini...
Foto2 ini diambil semasa majlis penyerahan BR1M 2.0 baru2 ini di sekitar Parlimen Tg Karang...
Foto Penerima2 ini adalah terdiri drpd pemimpin2 dan peyokong2 tegar PKR, PAS & DAP sekitar Parlimen Tg Karang.

Nik Aziz kata penerima BR1M ni haiwan...
Jadi, apakah para penyokong PAS di bawah jemaah yang dipimpin Nik Aziz itu juga tergolong dari haiwan jenis “ayam” dan lembu”?Korang semua tahu tak bahawa, yang menerima BR1M ni adalah dari semua kalngan rakyat? Bukan orang BN je yang dapat tau? Semua dapat. kalau la BN busuk hati dia tapis dan bagi pada penyokong dia saja macamana? Apa perasaan penyokong Pakatan kalau macam tu beb?BN bagi kat semua dan setakat yang aku tau la, penyokong PAS la yang paing depan sekali untuk mengambil duit BR1M ni. Kerajaan bagi duit ambik tapi undi dan pangkah mesti PAS saja?Tidakkah para penyokong PAS marah pada Nik Aziz yang menyifatkan mereka begitu hina martabatnya sedangkan mereka diciptakan Allah sebagai manusia yang merupakan ciptaan makhluk yang terbaik di alam ini.


Selain itu, bantuan BR1M itu juga diberikan kepada pelbagai kaum di negara ini seperti Cina, India, Benggali dan lain-lain kaum yang bukan beragama Islam.

Apakah Nik Aziz tidak rasa bersalah mempamerkan akhlak seorang “Tok Guru” yang berimej Islam dengan menghina mereka sebagai haiwan?

Apa pula pandangan mereka terhadap Islam bila dihina oleh seorang “Tok Guru” yang kononnya pemimpin Islam?

BR1M itu bukanlah “gula-gula” pilihanraya kerana ia pernah dua kali diberikan kerajaan BN kepada rakyat Malaysia dan ketika bantuan demi kebajikan rakyat itu dihulurkan bukanlah di musim pilihanraya pun. Cuma kali ini kebetulan saja PRU ke-13 itu dikatakan begitu hampir…

 
Sungguh hinanya Kamu meneirma Rezeki yang Allah Beri Sampai Digelarkan Binatang
Ingat Semua Penerima BR1M,Kamu Semua Adalah Binatang!!
Binatang!!
Binatang!!
PRU13 Jangan lah kita beri undi kepada orang yg samakan kita macam Binatang Disebabkan menerima Rezeki yang Allah Taala Beri.Anggapan Nik Aziz terhadap rakyat yang memerlukan

Tiada ulasan:

Catat Ulasan